Dr. Dibuz Sarolta főgondnok

Dr. Dibuz Sarolta főgondnok
Dr. Dibuz Sarolta főgondnok

1963-ban születtem Budapesten. A Fazekas Mihály Gimnázium matematika tagozatán érettségiztem. A Budapesti Műszaki Egyetemen szereztem villamosmérnöki diplomát. Mivel mindig kitűnő tanuló voltam, doktori címem megszerzése után megkaptam a köztársasági elnök úrtól a köztársasági aranygyűrűt. Eddig én vagyok az egyetlen nő aki ilyen kitűntetést szerzett a Budapesti Műszaki Egyetemen.

1996-ban a Központi Fizikai Kutató Intézetben kezdtem el dolgozni mint kutató. 1997 óta az ERICSSON Magyarország Kft kutatás-fejlesztési ágazatán dolgozom. Az Ericsson kutatási igazgatója vagyok és a Tesztelési tudásközpontot vezetem, amely tesztelési megoldásokat dolgoz ki és nyújt az Ericssonban világszerte készülő szoftverek teszteléséhez.
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Távközlési és Médiainformatikai Tanszékén részmunkaidős docens vagyok, több doktorandusz hallgató témavezetését végzem.

Két gyermekem van, akiket egyedül nevelek. Rengeteg segítséget kapok szüleimtől abban, hogy a gyerekek körül és a munkában is meg tudjam állni a helyem.

A pesterzsébet-központi református gyülekezetben konfirmáltam, és évekig énekeltem az énekkarban. Szép emlékek kötnek ide, sokat tanultam itt az Úrról. Azonban az Úr Jézus szavát igazán csak később értettem meg. Amikor válásom miatt egyedül maradtam két kisgyermekkel rengeteg kérdésemre választ találtam a Bibliában és sok erőt merítettem belőle. Megértettem hogy az Úr szelíden de biztosan irányít és formál minket. Kegyelme soha nem rak ránk nagyobb terhet mint amit el tudunk viselni.

1992 óta vagyok tagja a törökőri református gyülekezetnek, 2000. óta vagyok presbiter. Nagy örömmel énekelek a gyülekezet énekkarában. Boldog vagyok, hogy nap, mint nap érezhetem az Úr kegyelmét és szeretetét, ahogy azt a 460. énekünk is mondja:

“Amint vagyok sok bűn alatt,
De hallva hívó hangodat,
Ki értem áldozád magad
Fogadj el, Jézusom!”

Online adatkozás

Kérjük, adományával támogassa gyülekezetünk szolgálatát!

Számlaszámunk:

12001008-00110917-00100000

Hálásan köszönjük a támogatást! 

Rendszeres alkalmaink

Istentisztelet
vasárnap 10.00

Gyermekistentisztelet
vasárnap 10.00

Bibliaóra (online)
csütörtök 17.30
Online alkalmakra jelentkezni lentebb olvasható e-mail címünkön lehet.

Te-TRISZ – törökőri református ifjúsági szombatok
havonta, szombati napokon 10.00 – 16.00

Női kör (részben online)
havonta, keddi napokon 17.30 – 19.00

» további gyülekezeti alkalmak

Törörkőr

A törökőri gyülekezet lapja 2009-2014 között. Benne gyülekezeti krónika, beszámolók, bizonyságtételek, gyülekezettörténet és egyéb írások.

Legutolsó lapszám letöltése (PDF) »

Korábbi számok

Közkincs

Balla Péter énekei - 13 lelki ének (pdf)

Hangfelvételek - hallgatható igehirdetések

Születés Hete 2016 - hanganyagok és előadásvázlatok