Újra Monoszlón voltunk

2017.08.16.

Augusztus második hétvégéjén a törökőriek újra Monoszlón pihentek. Jó és szép hagyományunk immár, hogy egy hétvégét együtt töltünk Monoszlón lelki és testi felüdülésben. Kicsik és nagyok boldogan üdvözöltük egymást péntek este a vacsoránál.

A hétvége témája a megtérés volt. Áhitatainkon egy-egy bibliai példát néztünk meg a megtérésről. A nagytiszteletű úr azt boncolgatta, hogy milyen körülmények vezettek a megtéréshez, és  milyen pozitiv következményei voltak . Ezekből a példákból és látszott, hogy bár a körülmények és következmények különbüzők, de mindig az Úr kegyelme és munkája az alap. Szombaton két csoportban beszélgettünk gyülekezetünk mindennapjairól, megoldandó feladatainkról, és gyűjtöttünk ötleteket arra, hogy mit változtassunk, hogy még jobb legyen a törökőri gyülekezetbe járni.

Mivel nem volt strandidő ezen a hétvégén, igy kirándulást szerveztünk szombat délelőttre. Először a Szentbékkállai Kőtengerbe vitt utunk. Inogtunk az Ingókövön, gyönyörködtünk a természetben és főleg jókat beszélgettünk. Hogy még tovább gyönyörködhessünk a Káli-medencében felmentünk a Hegyestűhöz is élvezni a szépséges kilátást.

Áldott szép hétvége volt!

Képek